Neobična božićna čestitka s mačkom

Neobična božićna čestitka s mačkom

Za Božić često šaljemo čestitke. Neki još uvijek šalju one rukom ispisane, dok su se drugi sasvim okrenuli novim tehnologijama te šalju samo elektroničke čestitke. U mnogim dijelovima svijeta tradicija je da se obitelj fotografira s nekim božićnim obilježjem pa tu fotografiju pretvore u čestitku koju onda šalju obitelji i prijateljima.

Stoga je jedan muškarac na Reddit postavio božićnu fotografiju koja je jedne oduševila, a druge šokirala. Naime, iznerviran činjenicom da svi za Božić veličaju svoje obitelji, a on takve klasične obitelji nema, stavio je fotografiju sebe i svoje obitelji – mačke u božićnom ozračju.

Ali ne bilo kakvu fotografiju. Sebe je obukao u pastira, a mačku je umotao u bijelo platno pa zapravo sve podsjeća kao na scene iz štalice iz Jeruzalema, kada su tri pastira došla k Mariji i Josipu vidjeti njihovog malog Isusa. Već pogađate – mačka je u cijeloj toj priči moderna verzija Isusa.

Božićna čestitka s mačkom

Dakako, oko fotografije se digla velika prašina. Jedni mu oduševljeno plješću te smatraju da je ideja i više nego briljantna. No, drugi su šokirani te kažu kako njegova ideja zapravo vrijeđa crkvu, Božić, a ponajviše Isusa koji je prikazan poput mačke.

Za sada se ne zna tko je tajnoviti i maštoviti muškarac koji je stavio fotografiju, zna se samo da mu je nadimak na Redditu ‘tamagothecat’.

Što vi mislite o ovoj neobičnoj, ali svakako kreativnoj božićnoj čestitki?

Nevena
Autor: Nevena

Ljubiteljica mačaka od malih nogu, a k tome i ljubiteljica lijepe riječi, diplomirana novinarka, vječita šetačica i istraživačica...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *