Apipet – Prvi propolis u svijetu prilagođen za mačke

Apipet – Prvi propolis u svijetu prilagođen za mačke

Uvijek nam je drago vidjeti da se u Lijepoj našoj pokreću nove stvari, a posebno nas je oduševilo da se pokreću i projekti vezani uz mačke. Već smo vam predstavili ekipu koja stoji projekta Pawsome, a danas vam predstavljamo ​Apipet, dodatke prehrani za mačke.​

Vjerojatno je vama koji imate i pse ime Apipet dobro poznato, ali kako su došli do mačaka?

Pa, naš put do dodataka prehrani za mačke je zanimljiv. Naime, mi preko 20 godina proizvodimo dodatke prehrani za ljude, a onda smo prije 7 godina počeli raditi dodatke prehrani za pse, i sad evo nas s najboljem od oba svijeta, spremni smo za mačke.

Znate da mačke nisu baš kao psi, puno su izbirljivije, lukavije, rekli bismo možda i inteligentnije, hahahaha

Znamo, znamo, zato smo testiranju djelovanja i okusa posvetili preko godine dana i sad se nadamo da će nam svekolika mačja populacija biti naklonjena. Ali, da se pohvalimo došli smo do toga da 8 od 10 mačaka uspješno uzima Apipet pomiješan sa svojom hranom.

O, pa to je zbilja sjajan uspjeh! Ako dobro razumijemo Apipet za mačke je neki prah?

Da, tako je! Prema informacijama koje smo dobili od vlasnika mačaka, to su naveli kao najlakšu opciju za davanje proizvoda.

Nismo vas pitali najvažnije, čemu zapravo služi Apipet i o čemu se zapravo radi?

Apipet je jedinstveni koncept dodataka prehrani na bazi propolisa i peludi gdje postoji cijeli niz proizvoda za najčešće tegobe ljubimaca. Tajna je u tome što su svi naši proizvodi zadržani u prirodnoj formi, kakve su ih biljke stvorile, a pčele doradile i takvi nepromijenjeni dolaze u naše proizvode.

Ono što je također zanimljivo, kada smo stvorili Apipet nije postojao nijedan sličan dodatak prehrani gdje jedna životinja stvara za drugu životinju. Od pčele za psa, odnosno sada i mačku. Dan danas nismo pronašli nešto slično čak i u svjetskim okvirima.

Tako da za mačke imamo:
IMMUNO ​- za probleme s imunitetom, prehlađene mace, oporavak nakon sterilizacije itd
SKIN ​- za probleme s kožom i krznom kao i one mace koje žele da im dlaka sjaji
GASTRO​ – za probavne probleme
URINO​ – za poteškoće kod urinarnog trakta, mokrenja

Zvuči sjajno! Pripremate li još nešto novo za ljubimce?

U našoj firmi uvijek se nešto “mućka” pa smo tako ove godine dobili prvi patent na bazi propolisa i bili jedni od 7 patenata u Hrvatskoj. Upravo taj patent omogućio nam je razvoj novih proizvoda za njegu šapa, usne šupljine, njegu ušiju i ušnog kanala, kao i kremu za njegu kože kad je potrebna lokalna primjena koje ćemo također vrlo brzo pustiti u prodaju.

Jedva čekamo vidjeti! I za kraj kad će Apipet za mačke biti dostupan?

Očekujemo kroz 15 dana da će biti na našem webshopu, kao i u nekim partnerskim petshopovima i ambulantama. A svi koji su zainteresirani saznati na vrijeme mogu se prijaviti ovdje.

Za sve prve smo pripremili mala iznenađenja, kao i prigodnu ponudu :)

Autor: macke.hr

macke.hr su centralno mjesto za sve vlasnike mačaka ili one koji žele znati više. Novosti, informacije, pomoć i zanimljivosti - sve na jednom mjestu!

There is 1 comment for this article
  1. Karmen Novko at 10:52

    Poštovani trebala bih hitno propolis sprej za mace

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *