Novi film o milijunašu u tijelu – mačke

Novi film o milijunašu u tijelu – mačke

Ova, 2016. godina bit će veoma zanimljiva, barem prema onome što nas još očekuje. Naime, čekaju nas Olimpijske igre u Riju u Brazilu, Amerikanci će dobiti novog predsjednika, mi ćemo vidjeti hoće li nam se Vlada raspasti ili opstati, a svi zajedno ćemo se opustiti uz film u kojem Oskarovac Kevin Spacey igra za sebe potpuno atipičnu ulogu – uspješnog poslovnog čovjeka, milijunaša, koji je zarobljen u tijelu jednog običnog (ili ne baš običnog) mačka.

Radi se o obiteljskoj komediji pod imenom ‘Nine Lives‘ ili, u našem prijevodu ‘Devet života’. Naravno, nije teško pogoditi zašto se film ovako zove. Zato jer se za mačke često kaže da imaju devet života.

Dakle, Spacey je radoholičar koji sve svoje vrijeme provodi na poslu, a gotovo ništa s obitelji. O, da, čini se kao da mu je potrebna životna lekcija, zar ne? A ta će mu životna lekcija stići u obliku mačke. Točnije, mačka. Njegov lik posjećuje mistični dućan kućnih ljubimaca kojeg glumi lik kojeg utjelovljuje drugi poznati holivudski glumac, Christopher Walken. Nakon posjete trgovini i kupnje mačka, Spaceyjevom liku se dogodi nezgoda tijekom koje ostane zarobljen upravo u mačku kojeg je upravo kupio. Točnije, njegov duh ostane zarobljen u životinji. A on kao čovjek mora naučiti voljeti svoju obitelj.

O ovom se filmu već neko vrijeme mnogo govori, a čak se i pričalo da će Spacey nositi odijelo mačke kako bi odigrao ulogu da bi na kraju glumac sam na svom profilu opovrgnuo ovakve insinuacije. Zanimljivo je da je na scenariju radilo čak petero ljudi pa bi se možda moglo raditi o zanimljivom ostvarenju. Redatelj je Barry Sonnenfeld, koji je radio na filmovima ‘Muškarci u crnom’ i ‘Obitelj Addams’. Kako bilo, valja nam pričekati kolovoz, kada film stiže u kina. Hura!

Pogledajte foršpan za film ‘Devet života’:

Autor: Nevena

Ljubiteljica mačaka od malih nogu, a k tome i ljubiteljica lijepe riječi, diplomirana novinarka, vječita šetačica i istraživačica...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *