Zaboravite na Monopoly kad imamo Cat-Opoly!

Zaboravite na Monopoly kad imamo Cat-Opoly!

Za društvenu igru Monopoly nema tko nije čudo, a što biste rekli kada biste saznali da postoji igra slična Monopolyju, ali je još bolja? Dakle, radi se o društvenoj igri nazvanoj Cat-Opoly (u hrvatskoj verziji vjerojatno bi bila – mačkopoly) u kojoj se umjesto uobičajene prodaje imanja zapravo prodaju – pogađate već – mačke!

Dakle, netko se (s pravom!) dosjetio da bi igra Monopoly bila mnogo, mnogo zanimljivija kada bismo je igrali kupujući, odnosno bogateći se mačkama. U običnom Monopolyju, što idete dalje po krugu na igraćoj ploči, to su imanja skuplja. U Cat-Opolyju, što idete dalje u krug po igraćoj ploči, morate kupovati skuplje vrste mačaka. Eto, jednostavno, zar ne?

Također umjesto kuća i hotela, u ovoj društvenoj igri ćete moći kupovati posude za pijesak za svoje mačke te ćete ih moći razmijeniti za riblje kosti! Kao što znate, svaki igrač dobija i jednu figuru, a u Mačkopolyju te su figure sve redom povezane s mačkama, kao primjerice riba, miš, boca mlijeka, konzerva sardina te klupko konca.

Društvena igra Catopoly

E, da i još jedna veoma važna informacija – kada vas zapadne da trebate otići u zatvor, zapravo nećete otići u zatvor već će vas baciti u vodu!

Igra je namijenjena za dva do osam igrača, za sve starije od osam godina, a za sada je dostupna na britanskom Amazonu za 32 funte, što znači da ćete za ovo trebati potegnuti malo dublje u džep. Ipak, radi se o veoma popularnoj igri, a također je izumljen i pseći Monopoly. Ako imate i mačku i psa samo je glavno pitanje – koji Monopoly izabrati?

Nevena
Autor: Nevena

Ljubiteljica mačaka od malih nogu, a k tome i ljubiteljica lijepe riječi, diplomirana novinarka, vječita šetačica i istraživačica...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *