Postavili jelku naopačke zbog mačke

Postavili jelku naopačke zbog mačke

Tko ima mačku i božićnu jelku zna da su kod ove kombinacije česti problemi. Ukrasi na jelki su svjetlucavi i tako lako zapnu za mačje oko. I za šapice. Pa ne čudi kada se sve pretvori u veliki nered. Jedna se britanska obitelj stoga dosjetila nečeg sasvim neobičnog. Svoju je božićnu jelku postavila na – strop!

Mačak Storm - neprijatelj božićnih jelki

Njihov novi član obitelji se zove Storm (u prijevodu – Oluja). Još je uvijek mače i voli se igrati baš sa svime što mu se nađe na putu. Stoga ovoj britanskoj obitelji s dvoje djece nije trebalo dugo da zaključi kako klasična božićna jelka ove godine, s ovim novim članom obitelji nikako neće dobro proći. Znali su da, ako jelku postave na klasičan način, dakle na pod, s mnoštvom ukrasa i poklonima oko jelke, Storm bi to sve mogao razbacati i, što je još gore, ozlijediti se.

Obitelj se tako složila da će ove godine božićnu jelku pričvrstiti za strop. Trebao im je jedan cijeli dan da to i naprave. Dakle, jelku su prikvačili za strop, oko njezine baze prikvačili su i poklone (kako bi sve bilo autentično) te su objesili i ukrase koji sada zapravo stoje naopačke. Na pod su stavili veliku figuru Supermana, koja je točno na mjestu na kojem se nalazi vrh bora. Tako se vizualno dobiva dojam kao da Superman zapravo drži jelku na jednoj ruci. Obitelj kaže kako inače vole superheroje, a odlučili su se za Supermana jer njega smatraju najjačim od svih, a za ovu zadaću doista i treba najjači od najjačih.

Mačak Storm - neprijatelj božićnih jelki

Fotografije s obrnutom božićnom jelku, naravno završile su na Facebooku i imaju već 20.000 lajkova. Cijela je priča dala ideju i mnogim drugim obiteljima koji muku muče s klasičnim jelkama i nestašnim mačkama. Također, ova britanska obitelj kaže kako vjeruju da će neobičan položaj božićne jelke od ove godine postati tradicija. Već imaju ideju i za sljedeću godinu, ali je još ne žele podijeliti s drugima. Ostaje nam čekati i vidjeti. A Stormu želimo sretan Božić!

Nevena
Autor: Nevena

Ljubiteljica mačaka od malih nogu, a k tome i ljubiteljica lijepe riječi, diplomirana novinarka, vječita šetačica i istraživačica...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *