Molock – reper koji pjeva o mačkama

Molock – reper koji pjeva o mačkama

Znamo za mačje cirkuse, izložbe, kafiće… međutim, još nismo znali da na ovom svijetu postoji i reper koji sklada stihove o mačkama i također snima video uratke za svoje pjesme u kojima su glavni likovi opet – mačke. Njegovo ime je Dwayne Molock i dolazi iz Portlanda u Sjedinjenim Državama. Sam producira svoju glazbu i snima spotove za nju. Ima 29 godina, a glazbom se počeo baviti sa 16 godina.

Umjetničko ime mu je Mosho. Brzo je shvatio da, ukoliko se želi nečim istaknuti u ionako prenapučenoj i zasićenoj glazbenoj industriji, mora lansirati nešto novo. I upravo je repanje o mačkama i druženje s mačkama u spotovima nešto što mu donosi sve veću popularnost iz dana u dan. Sakrijte se Rihanna i 2 Cellos jer stiže mačji reper – Mosho!

Neki od hitova koje ima zovu se ‘Cat World’, ‘Cats in Portland’, ‘Cat Litter’. U spotovima obično nastupaju njegove tri sfinks mačke koje jednostavno obožava i koje su ga zapravo i inspirirale da njegova glazbena priča krene u ovom jedinstvenom smjeru.

Kao dijete nije imao mačaka u obitelji jer mu je majka bila alergična na njih. Međutim, prije kojih desetak godina djevojka ga je upoznala s predivnim mačjim svijetom i, naravno, od tada ne može prestati biti ovisan o njima. Posebno o sfinks mačkama za koje kaže kako ga podsjećaju na njega samog jer su ćelave kao i on. Imena su im Tali, Sushi i Megamam.

Mosho - cat rap!

On i njegove mačke veoma su popularne na društvenim mrežama pa tako primjerice samo na Instagramu imaju oko 23,500 pratitelja. Također, u posljednje vrijeme njegova karijera ide uzlaznom putanjom pa je gostovao u brojim medijima. Nada se da će i dalje moći promovirati svoju osebujnu glazbu i ljubav prema mačkama.

‘Radite ono što želite. Ispunite svoje snove. Prakticirajte pozitivu!’ zaključuje Mosho.

Autor: Nevena

Ljubiteljica mačaka od malih nogu, a k tome i ljubiteljica lijepe riječi, diplomirana novinarka, vječita šetačica i istraživačica...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *