Revolucija mačjih kutija za pijesak

Revolucija mačjih kutija za pijesak

Kutije za pijesak obično su bolna točka svakog domaćinstva koje ima mačku u kući ili stanu. Često ne znamo gdje bismo ih smjestili, a kada mačka obavi svoje, treba proći određeno vrijeme da pijesak apsorbira sve, i mirise i masu. Također, pokazalo se da pijesak za mačke može postati izvor zaraze, posebice ako se redovito ne čisti. Ipak, nije sve tako crno jer događa se revolucija u povijesti kutija za pijesak za mačke!

Naime, pomoću posebno dizajnirane kutije za pijesak te aplikacije za mobitele kojom je spojena, moguće je iz mokraće i kakice vaše ljubimice odmah saznati i kakvo joj je zdravlje i opće stanje organizma. Uz zdravstvene podatke dobit ćete i podatke o težini mačke, težini njezine nužde, koliko često ide na toalet te kako se ponaša na toaletu. Na kraju, ali ne i manje važno, dobit ćete i obavijest o tome kada je pijesak zasićen i kada bi ga trebalo očistiti.  Sve informacije ćete u roku keks dobiti na svom mobitelu. Nije li to jednostavno odlično?

Tailio pametna kutija za pijesak

Tailio pametna kutija za pijesak

Aplikacija nudi i mogućnost da dobijete obavijest u slučaju da mački dajete određeni lijek u određeno vrijeme. Ime aplikacije i cijelog sistema jest Tailio, a uz sve što smo već naveli, omogućuje i da objavljujete fotografije i slične informacije o svojoj mački i povezujete se s ostalim korisnicima iste aplikacije.

Ako imate više mačaka, nema problema jer svaka mačka može imati poseban folder u kojem su podaci isključivo za nju. Baterija u kutiji s pijeskom traje od dva do četiri tjedna, ovisno o tome koliko mačka koristi pijesak. Aplikacija je pogodna za operativne sustave Android i iOS. Narudžbe za kutiju i aplikaciju primaju se već sada, a prve dostave gotovih proizvoda očekuju se u svibnju 2015. godine. Za rane naručitelje cijena je 99 dolara, a kasnije će biti 149 dolara.

O Tailio kutiji s pijeskom i aplikaciji više pogledajte u sljedećem videu:

Nevena
Autor: Nevena

Ljubiteljica mačaka od malih nogu, a k tome i ljubiteljica lijepe riječi, diplomirana novinarka, vječita šetačica i istraživačica...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *