Maneken oduševio videom u kojem mačku koristi umjesto utega

Maneken oduševio videom u kojem mačku koristi umjesto utega

21 milijun. To je doista velik broj. Primjerice, kada bi se to pretvorilo u litre, tolikom vodom napunilo bi se osam i pol olimpijskih bazena, a kada bismo pretvorili u minute, bilo bi to gotovo pa 40 godina. A zapravo se radi o broju pregleda jednog video uratka u kojem su glavni likovi maneken i njegov mačak.

Radi se o kanadskom modelu Travisu DesLaurieru i njegovom žutom mačku po imenu Jacob. Travis je već poznati model, ali ovaj ga je potez doista vinuo u još veće visine popularnosti na društvenim mrežama. Naime, video je postavio prije svega tjedan dana i u tako kratkom vremenskom periodu dobio je tako mnogo klikova.

U videu Travis koristi Jacoba umjesto utega te vježba s njim. Prva vježba je podizanje mačka s obje ruke ispred tijela, dakle od trbuha do prsa. Druga vježba je u sjedećem položaju na podu, a mačka prebacuje s jedne na drugu stranu tijela, također s obje ruke. Treća vježba sastoji se od podizanja mačka s obje ruke iznad ramena i glave, dok na kraju Jacoba stavlja na ramena, iza glave i njegovim repom briše znoj s čela, dakako sve u humorističnom stilu.

Pogledajte i sami kako zajedno vježbaju Travis i Jacob:

Posebno je zanimljivo kako mačak sve to stoički podnosi i izgleda da mu je cijela ta rutina vježbanja nešto na što je naviknuo.

Travis o svemu kaže: “Šok je kada vam se dogodi nešto takvo. Mislite da se vama ne može dogoditi, kao i mnogo toga u životu. A kada se dogodi, onda vas totalno iznenadi.Teško je to tako brzo shvatiti”.

Otkad je video objavljen, Travisu ne prestaje zvoniti telefon, a također reportažu o tridesetjednogodišnjem modelu i njegovom žutom mačku objavili su mnogi svjetski mediji, primjerice Cosmopolitan, Buzzfeed, La Repubblica, itd.

“Taj video, kada bi se zbrojili svi pregledi i sve verzije, zasigurno ima već preko 100 milijuna pregleda diljem svijeta. Ljudi jednostavno vole mačke, to nije šala. Bio je to dobar strateški potez”, iskreno je zaključio Travis.

Autor: Nevena

Ljubiteljica mačaka od malih nogu, a k tome i ljubiteljica lijepe riječi, diplomirana novinarka, vječita šetačica i istraživačica...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *