Modularna Kitty Kasa kolekcija

Modularna Kitty Kasa kolekcija

Arni (animal rescue, need and intervention) fondacija je neprofitna organizacija sa sjedištem u Daytona Beachu na Floridi. Osnovna im je djelatnost održavanje utočišta za životinje gdje se ne provodi politika eutanazije. Uz vlastite životinje udomljavaju i napuštene životinje širom Sjedinjenih američkih država kojima prijeti opasnost od eutanazije.

Organizacija je upravo predstavila Arni Says kolekciju modularnog namještaja za mačke u čiji su dizajn uložili svoje bogato iskustvo rada sa “klijentima”. Za sada nude tri različita modula: za rekreaciju, za spavanje i za vježbu. Moduli se mogu naručiti u bijeloj, narančastoj i smeđoj boji i kombinirati kako god vam odgovara. Cijena jednog modula je prihvatljivih 50 američkih dolara, a kupovinom pomažete i rad centra.

Modul za vježbanje u narančastoj boji

Modul za vježbanje u narančastoj boji

Modul za zabavu u smeđoj boji

Modul za zabavu u smeđoj boji

Modul za spavanje u bijeloj boji

Modul za spavanje u bijeloj boji

Brojne su mogućnosti kombiniranje modula:

Nažalost trenutno se moduli isporučuju samo na teritoriju Sjedinjenih država ali držimo palčeve da uskoro postanu dostupni i u čitavom svijetu.

Na njihovim stranicama naći ćete i skrovište sa ležajem za mačke u obliku mačje glave koja će se uskoro naći u prodaji za nešto manje od 100 američkih dolara.

Kitty Meow ležaj

Kitty Meow ležaj

Želimo im puno uspjeha sa ovim simpatičnim projektom!

Autor: Riba

Mačkolog laik sa 30+ godina iskustva.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *