Britanka se udala za – mačke

Britanka se udala za – mačke

Već znamo da je čovjek sve osamljenije biće. Svi se u manjoj ili većoj mjeri osamljujemo, ne družimo, gledamo u računalne i televizijske ekrane pa i ne čudi da nam više najbolji prijatelji nisu ljudi već životinje, često upravo mačke. No, ovo je zapravo stara stvar pa kao što nije vijest da je pas ugrizao čovjeka već da je čovjek ugrizao psa, jednako tako više nije vijest da je muškarac oženio ženu već da se – žena udala za dva mačka.

Ne, ova vijest nije šala. Naime, Britanka Barbarella Buchner je nakon niza propalih veza s muškarcima, dakle ljudima, odlučila da će se udati za – mačka, i to ne jednog već čak njih dva. Naime, Lugosi i Spider dva su mačka koje je Barbarella udomila iz lokalnog skloništa za napuštene životinje. Nakon ljubavnog brodoloma (s primjerkom ljudske vrste), ova dva mačka dali su joj toliku utjehu i sreću da je na kraju, kao znak zahvale, odlučila udati se za njih.

Britanskom časopisu ‘The Sun’ je izjavila: ‘Shvatila sam da me nikada nijedno ljudsko biće neće toliko voljeti i činiti sretnom kao što to mogu ova dva mačka.

Nakon što se udala za dvojicu mačje braće, svi troje su otišli na medeni mjesec u Lanzarote u Španjolskoj te je čak istetovirala početna imena mačaka na svoju nogu.

Barbarella je mnogo pozornosti prikupila svojom web stranicom na kojoj ljudima nudi savjete kako se mogu oženiti za svoje ljubimce. Brak zapravo nije sasvim služben, no može se dobiti certifikat o vjenčanju. Barbarella sretno živi sa svoja dva mačja supruga u sjevernom Londonu i uopće je ne brine što je mnogi nazivaju – bigamisticom.

Što vi mislite o cijeloj ovoj priči? Je li sve to pomalo nastrano ili biste i vi, baš poput gospođe Barbarelle oženili/udali se za svojeg kućnog ljubimca?

Autor: Nevena

Ljubiteljica mačaka od malih nogu, a k tome i ljubiteljica lijepe riječi, diplomirana novinarka, vječita šetačica i istraživačica...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *