Inovativne torbe za mačke sa “prozorom u svijet”

Inovativne torbe za mačke sa “prozorom u svijet”

Na tržištu postoje razne torbe i kutije namijenjene transportu kućnih ljubimaca. Kada ih biramo nastojimo pronaći onu koja je najudobnija za nas i za našeg ljubimca. Torbe ne smiju imati nikakve otvore kako životinja ne bi pobjegla tako da se sve svodi na prijenosni kavez u kojem ljubimac pokunjeno čuči i čeka da ga izbavimo.

Tvrtka U-pet osmislila je seriju torbi za transport mačaka i malih pasa koje njenim korisnicima nude ljepši doživljaj putovanja. Umjesto mrežice ili malih otvora kroz koju mačka mora promatrati svijet oko sebe (a znamo kako su znatiželjne!), njihove torbe imaju modularni otvor na koji možemo pričvrstiti nekoliko “dodataka”, a najzanimljivija je svakako prozirna kupola koja omogućava mački da promatra svijet oko sebe u 360 stupnjeva, a istovremeno se može zavući u unutrašnjost kutije ako želi.

Neke torbe sa kupolom podjećaju na malu podmornicu! :)

U ponudi su razni modeli, od ručnih torbi preko putnih do ruksaka jarkih boja tako da će svatko pronaći nešto za sebe. Nažalost kupovina je za sada moguća jedino u Sjedinjenim državama ali se nadamo da će se uskoro pojaviti neki distributer u našoj blizini.

Autor: Riba

Mačkolog laik sa 30+ godina iskustva.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *