Japanski spa nudi masažu koju izvodi mačka

Japanski spa nudi masažu koju izvodi mačka

Mačji kafići, odnosno kafići u kojima možete popiti kavu ili sok te se u isto vrijeme pomaziti s kojom od mačaka koje ondje žive pravi su hit u svijetu, a ideja je nastala upravo u Japanu. Sada vam predstavljamo još jednu neobičnu ideju s mačkama koja opet stiže iz Zemlje Izlazećeg Sunca, a lako bi se moglo dogoditi da se radi o još jednom trendu koji će zaludjeti svijet.

Naime, u toj je državi otvoren spa salon u kojem, između ostalih tretmana za ljepotu i relaksaciju možete uživati i u mačjoj masaži. Konkretnije, svima nam je poznato kako mačke vole “mijesiti” po deki na krevetu ili po krilu svoga vlasnika. Ta njihova sposobnost miješanja šapicama iskorištena je u ovom spa salonu pa tako mačka mijesi po leđima klijenta i masira ga.

Koliko je poznato, za sada je zaposlena jedna mačka, ali obzirom na to koliki je sami video mačke masažerke hit na YouTubeu, sasvim je izvjesno da će japanski spa salon morati zaposliti još mačaka kako bi namirile veliku potražnju za ovom uslugom.

I sami možete provjeriti u sljedećem videu o čemu se radi:

Oni koji su isprobali mačju masažu kažu da, iako ne mogu kontrolirati pritisak mačjih šapica (odnosno tražiti da se pritisak pojača, smanji, ubrza ili uspori), radi se o neosporivo najboljoj i najprofinjenijoj masaži leđa koju su probali i kojoj ne može konkurirati niti jedan masažer u ljudskom obličju.

Što dodati ovoj simpatičnoj priči nego kako se nadamo da će netko i u Lijepo našoj konačno početi privlačiti turiste mačjim kafićima, a možda čak i mačjim masažama! Sjetite se samo kutaka za masažu po brojnim jadranskim plažama, a sada zamislite da ondje ugledate mačku kako mijesi po nečijim leđima. Odmah biste stali u red za takvu masažu, zar ne?

Autor: Nevena

Ljubiteljica mačaka od malih nogu, a k tome i ljubiteljica lijepe riječi, diplomirana novinarka, vječita šetačica i istraživačica...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *