Mačka preživjela 36 dana zatvorena u kutiji!

Mačka preživjela 36 dana zatvorena u kutiji!

Mačke su doista izdržljiva stvorenja, to smo znali i ranije, ali sljedeća priča to će nam još jednom dokazati i pokazati kako život ponekad doista može biti čudesan. Jedna se američka obitelj selila s jednog mjesta na drugo, doduše veoma udaljeno, a njihova je mačka ostala zatočena u kutiji punih 36 dana! I preživjela!

No, krenimo ispočetka. Obitelj Barth selila iz unutrašnjeg dijela Sjedinjenih Država na Havaje. Sa sobom su imali i mačku po imenu Mee Mowe koju su, dakako, planirali povesti u novi dom. Međutim baš kad su trebali krenuti, shvatili su da Mee Mowe nema. Pokušali su je naći i čak su ostali još tri dodatna dana u ispražnjenoj kući s nadom da će se mačka vratiti i da će je povesti sa sobom. Međutim, nije joj bilo ni traga ni glasa pa su teška srca krenuli u svoj novi dom.

Stvari spremljene u kutije došle su za njima nakon 36 dana, a tada šok i čuđenje – iz jedne od kutija začulo se krhko mijaukanje! Brzo su otvorili kutiju i pronašli svoju ljubimicu u veoma jadnom stanju. Ona je, naime, preživjela u kutiji bez hrane, vode i svjetla punih 36 dana!

Doista, poznato je da se mačke vole zavlačiti u kutije pa se čini da se isto dogodilo i s ovom mačkom. Ona se zavukla u kutiju, a radnici tvrtke koji su obavljali seljenje jednostavno je nisu vidjeli i kutiju su oblijepili samoljepljivom trakom.

Srećom, mačka se oporavila zahvaljujući intervenciji veterinara, a sve je koštalo čak 4,000 dolara te zbog nekih lijekova mačka mora biti u karanteni sve do veljače. Ipak, svi su sretni da je ovu avanturu na kraju preživjela te kažu da će, kada se mačka konačno vrati kući, pripremiti veliku zabavu samo njoj u čast.

Autor: Nevena

Ljubiteljica mačaka od malih nogu, a k tome i ljubiteljica lijepe riječi, diplomirana novinarka, vječita šetačica i istraživačica...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *