Dvije mačke putovale od Amsterdama do Londona u ‘mačkomobilu’

Dvije mačke putovale od Amsterdama do Londona u ‘mačkomobilu’

Na svojim smo stranicama već u nekoliko navrata pisali o tvrtki koja je zasigurno mjesto iz snova za svakog ljubitelja mačaka. Već pogađate – radi se o tvrtki iz Amsterdama koja se zove ‘Poopy Cat‘, a u njoj živi i radi više mačaka nego ljudi. Ne čudi jer se ondje bave proizvodnjom kartonskih kutija s pijeskom za mačke koje su biorazgradljive, a uz ovo proizvode i kartonske oblike koji se mogu slagati u beskonačnim kombinacijama kako bi se na kraju dobili tuneli u kojima se mačke mogu igrati. Dakle, mačke i samo mačke pa ne čudi što je u uredu toliko mačaka jer one odmah na licu mjesta mogu istestirati neki proizvod kojeg vrijedni dizajneri osmisle.

Tvrtka je nedavno otvorila novu trgovinu svojih proizvoda, a kako bi se proslavio taj novi i uspješni korak u razvoju tvrtke, jedan je zaposlenik, Thomas Vles, biciklirao od Amsterdama do Londona. Ali, samo malo! Ovo nije glavna vijest jer najbolje tek slijedi – Thomas nije putovao sam. Društvo su mu pravile dvije mačke, a nalazile su se u posebnom ‘mačkomobilu’ (kittymobile). Da pojasnimo – Thomas je pedalirao i tako pokretao ovo neobično vozilo kojem zadnji kraj izgleda kao na običnom biciklu, ali mu je prednji sasvim drugačiji – radi se o zatvorenoj prozirnoj kutiji u kojoj su bile dvije mačke – Cheesy i Mushi.

A little #rain won’t stop us! The #cats are warm and dry in their #kittymobile – let’s go!

A photo posted by Poopy Cat (@poopycatofficial) on

 

Pitstop @ @ladydinahscats #cat café!

A photo posted by Poopy Cat (@poopycatofficial) on

One su veći dio putovanja drijemale, baš poput svih drugih mačaka koje tako vole provoditi vrijeme u toplom dnevnom boravku. U kutiji su imale hranu i vodu te kartonske tunele kakve u tvrtki proizvode, ali i jastuke da bi im putovanje bilo ugodnije. Gdje god su prošle izazvale su čuđenje i razdraganost, a na nekim dijelovima puta Thomas ih je malo izvadio iz staklene kutije i dao im da uživaju u lijepim krajolicima.

Putovanje je bilo dugo nešto manje od 500 kilometara, a sasvim je sigurno da je odlična reklama za tvrtku. Kako je to izgledalo pogledajte u videu koji slijedi:

Autor: Nevena

Ljubiteljica mačaka od malih nogu, a k tome i ljubiteljica lijepe riječi, diplomirana novinarka, vječita šetačica i istraživačica...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *