Konačno možete polizati svoju mačku

Konačno možete polizati svoju mačku

Zna se da mačke ližu vlasnike, a vlasnici svoje mačke češkaju i ljube. A jeste li i vi kada poželjeli polizati svoju mačku? Hm, možda se ne biste usudili to javno priznati, međutim onako za sebe i svoju dušu – vjerojatno jeste! Eh, i to je sada moguće.

Zašto lizati mačku? Zato što joj tako možemo pokazati naklonost i podsjetiti je na dane kada je bila malena i kada ju je tako uređivala vlastita majka. Osim toga, možemo joj dodatno urediti krzno.

Upravo iz tog razloga izumljena je napravica koju bismo slobodno mogli nazvati umjetnim mačjim jezikom, a ime samog branda je The Licki Brush (četka za lizanje). Dakle, radi se o tome da se ova naprava stavi u usta, jedan dio je u vašim ustima (recimo, poput dude varalice za bebe), a drugi dio viri van iz vaših usta te taj dio nalikuje na veliki, isplaženi, hrapavi mačji jezik. Nakon što napravu smjestite u svoja usta, približite se svojoj mački i počnete joj napravom prelaziti preko krzna. Većini mačaka se sve navodno toliko sviđa da se one same počnu trljati o veliki, isplaženi jezik.

Ako si sve ovo ne možete najbolje predočiti, pogledajte video o proizvodu:

Jezik je napravljen od silikona i dolazi u nekoliko različitih boja. Ipak, ukoliko ste već posegnuli za novčanikom i planirali naručiti ovu neobičnu igračku, ne tako brzo. Projekt je tu, ali još uvijek nedostupan za širu javnost jer će se uskoro pojaviti na Kickstarteru pa će se moći uplaćivati donacije kako bi sve doista i doživjelo svjetlost dana. Ako bude dovoljno zainteresiranih, naravno. Ako ne, bit će to još jedna od neuspjelih inovacija koje će biti zabilježene u povijesnim knjigama.

Kako se vama čina cijela ideja? Je li zabavna i nešto što biste doista željeli imati ili bismo je ipak mogli strpati u ladicu na čijoj ručki piše “bizarnost”?

Autor: Nevena

Ljubiteljica mačaka od malih nogu, a k tome i ljubiteljica lijepe riječi, diplomirana novinarka, vječita šetačica i istraživačica...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *