Lude reklame – kad mačke prodaju proizvode

Lude reklame – kad mačke prodaju proizvode

Reklame su danas neizbježan dio života. Kamo god se okrenemo iskaču reklame za određene proizvode. Serije i filmovi na televiziji ispresijecane su reklama i ponekad jednostavno odustajemo gledati zbog prevelikog broja reklama. Ipak, kada bi sve reklame ili barem dio njih kao glavne junakinje imale mačke, vjerujemo da bi reklamni program postao gledaniji.

Video uradci s mačkama među najpopularnijima su na internetu pa stoga ne čudi činjenica da u nekim državama postoje televizijske reklame u kojima su ove životinje središte radnje. Neke tvrtke su, naime, prepoznale šarm kojeg imaju mačke pa su se odlučile svoj proizvod ili uslugu prodati uz njihovu pomoć. Pogledajte o kojim se reklamama radi i zašto su upravo one uspješne.

Velika Britanija – mlijeko

Jeste li se možda nekada upitali kako bi to izgledalo da mačke imaju palčeve? Ako niste, a sada se pitate, ova vam reklama nudi odgovor. Mačke s palcima bile bi superiorna bića koja bi lako mogla bez naše pomoći.

Kanada – bomboni

Tko bi rekao da mačke vole bombone? Hm, u stvarnom svijetu većina ne voli bombone, ali u onom virtualnom samo je mašta granica, a dokaz je i ova reklama u kojoj mačka može polizati čak i – dugu.

Japan – pizza

Iako znamo da pizza baš i nije najzdravije i najbolje rješenje kada se radi o prehrani, potrebno je mnogo snage volje odoljeti joj nakon ove mačje reklame.

Francuska – telekom tvrtka

Kada bi telekomunikacijske tvrtke imale ovakvu službu za korisnike, uvjereni smo da bismo živjeli u mnogo, mnogo sretnije svijetu. I koristili telefone češće nego do sada.

Japan – žvakaće gume

Čim stavite ovu žvakaću gumu u usta, osjećat ćete se kao da ste na leđima mačke, uživate u njezinom mekanom krznu, a ona vas nosi kroz gradsku vrevu od doma do posla.

SAD – tehnološka kompanija

Neke ideje su slične vođenju čopora mačaka na pašu. To nam kažu u jednoj američkoj tehnološkoj kompaniji. Ipak, sve zapravo ima smisla.

Autor: Nevena

Ljubiteljica mačaka od malih nogu, a k tome i ljubiteljica lijepe riječi, diplomirana novinarka, vječita šetačica i istraživačica...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *