Arnold Schwarzenegger je mačak koji je preživio dva metka!

Arnold Schwarzenegger je mačak koji je preživio dva metka!

Arnold Schwarzenegger poznati je glumac koji se bacio i u političke vode, a kada govorimo o njegovim glumačkim uspjesima najpoznatiji je po ulogama akcijskih junaka, prije svega priči o Terminatoru. Međutim, postoji i mačak Arnold Schwarzenegger koji nimalo ne zaostaje za filmskim avanturama pravog Arnieja!

Mačja inačica Arnolda Schwarzeneggera ima tri godine, a već je preživio dva izravna pucnja. Prije otprilike dvije godine, Arnold je upucan u prsa dok se šetao obližnjom šumom i samo čudom se uspio dovući kući. Nakon hitne veterinarske intervencije saznalo se da se radi o zrnima kakve inače koriste lovci, a Arnold je, nažalost, izgubio nogu koja mu je morala biti amputirana.

No, ovog ljeta ponovno ga je zatekla slična sudbina. Obitelj ga je pronašla u veoma lošem stanju kako leži na terasi i ubrzo su shvatili da je opet pogođen metkom. Ovog puta zrno je prošlo kroz rame i prsa te je ostalo zaglavljeno u njegovoj nozi. Srećom nije mu morala biti amputirana i druga noga.

Arnoldovi vlasnici, Leah i Allen Elphic, kažu: ‘Dobio je ime po Arnoldu Schwarzeneggeru, našem omiljenom glumcu, i doista živi u skladu s tim imenom. Doista ima karakter, a sva ga djeca jednostavno obožavaju i rado se slikaju s njim. Još uvijek nismo sigurni je li on najnesretniji mačak na svijetu jer je upucan već dva puta ili je najsretniji jer je oba pucnja preživio.

Dodali su da ga je ili netko namjerno upucao, ili je sve to bio nesretan slučaj. Sve je prijavljeno policiji u Sussexu, ali oni kažu kako ne mogu ništa otkriti bez nekih dodatnih dokaza kojih za sada nema.

Što dodati nego – nadamo se da Arnold Schwarzenegger više neće doživjeti ovo što je već dva puta doživio. Sretno, Arnolde!

Pogledajte priču o Arnoldu u videu koji slijedi:

Autor: Nevena

Ljubiteljica mačaka od malih nogu, a k tome i ljubiteljica lijepe riječi, diplomirana novinarka, vječita šetačica i istraživačica...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *