Prirodni namještaj za mačke

Prirodni namještaj za mačke

Stefan Hofmann iz njemačkog Alftera 2006. godine uselio je u novi stan, i sa njim dobio neočekivanog sustanara – mačka Moglija. Mogli je obitavao u tom prostoru sa svojim vlasnicima koji su se odselili, i kao svaka teritorijalna mačka, nije želio tek tako odustati od svojeg terena. Stefan je patio od alergije na mačke, međutim Mogli je bio uporan a alergija se nekim čudom povukla.

Stefan i njegova djevojka odlučili su zadržati Moglija i ne puštati ga van kuće i Stefan je odlučio dijelić prirode unesti u kuću. Nije bio zadovoljan konfekcijskom ponudom grebalica na tržištu pa je iskoristio svoje stolarske vještine , donio dio starog debla sa roditeljskog imanja i napravio od njega grebalicu koja podsjeća na stablo. Mačke su naravno to izvrsno prihvatile i uskoro su iz njegove radionice Goldtatze (“Zlatna kandža”) izašli nužnik za mačke u obliku praktičnog ormarića kao i čitav niz polica, penjalica, grebalica i sličnih elemenata pomoću kojih možete složiti pravi raj za vašu mačku.

Pogledajte galeriju proizvoda iz njegove radionice. Iako si ih mnogi od nas ne mogu priuštiti (iako cijene nisu pretjerane!), mogu inspirirati neke vaše vlastite projekte!

Kompletnu ponudu sa svim detaljima i cijenama možete pogledati na stranicama proizvođača.

Riba
Autor: Riba

Mačkolog laik sa 30+ godina iskustva.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *