Hotel za mačke sa pet zvjez…šapica

Hotel za mačke sa pet zvjez…šapica

Često slušamo o tome kako su skloništa za mačke prepuna bez obzira gdje se nalazila, bilo u bogatijim, bilo u siromašnijim državama. Mačke lutalice veliki su problem posvuda, posebice zbog nekontrolirane reprodukcije. Međutim danas vas nećemo gnjaviti ovim problemom jer pretpostavljamo da ste i sami svjesni ovog problema, stoga ćemo vas upoznati s jednom lijepom mačjom pričom. Naime, u Velikoj Britaniji je otvoren prvi mačji hotel s pet zvjezdica ili, da se bolje izrazimo, s pet šapica!

Tako je, u Cornwallu u Velikoj Britaniji otvoren je najluksuzniji hotel za mačke u toj državi, te s ponosom nosi pet šapica. Ovaj hotel nudi nezaboravan boravak mačkama u njemu, ali možda je čak i nešto nezaboravniji njihovim vlasnicima koji ih mogu unutra ostaviti kad su na godišnjem ili kakvom drugom putu. Naime, vlasnici mogu svoje mile mačke pratiti putem web kamera koje se nalaze po hotelu i koje se izravno spajaju putem aplikacije na njihove pametne telefone. Posebno je zanimljivo da je praćenje omogućeno i u mraku, dakle dok ljubimice spavaju (ili barem mislimo da spavaju).

Naziv ove ustanove koja je tek otvorena je Meadow Cat Hotel

Smještaj u Meadow Cat hotelu

Smještaj u Meadow Cat hotelu

, a mačkama se nudi potpuni luksuz – razni spa tretmani, svilene plahte na krevetima, tiha glazba, igračke koje su zanimljive do besvijesti, a također je u cijenu uključena i limuzina kojom se mačke prevoze od hotela do restorana u kojem uživaju u kraljevskom objedu – lososu u umaku ili škampima. Hotel ima 18 soba na raspolaganju, a oko hotela nema nikakvih žičanih ograda koje sprječavaju bijeg mačaka, na što su vlasnici posebno ponosni i što ostavlja posebno lijep i prijateljski dojam. Također, vlasnicima šalju i e-mailove s fotografijama njihovih mačaka kako bi i  na taj način bili upoznati u kakvom su stanju njihove ljubimice.

Autor: Nevena

Ljubiteljica mačaka od malih nogu, a k tome i ljubiteljica lijepe riječi, diplomirana novinarka, vječita šetačica i istraživačica...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *