Posuda za pijesak za koju vam nije potrebna lopatica

Posuda za pijesak za koju vam nije potrebna lopatica

Na Indiegogo stranici je uspješno (po brojkama možemo reći vrlo uspješno) završena kampanja za financiranje kutije za mačji pijesak koju su autori nazvali “Luuup”. Po njihovim riječima radi se o najboljoj kutiji za mačji pijesak ikada a je li to zaista tako procijenite sami.

Posuda se u stvari sastoji od tri posude čije je dno istovremeno i veliko sito za prosijavanje pijeska. Kada želite ukloniti grudve i izmet, podignete najgornju posudu, prosijete pijesak i nakon što ste bacili grudve posudu stavite na dno. Idući put čitav postupak ponavljate i tako unedogled. Svaka posuda ima otvore na dno pomaknute u odnosu na druge dvije i na taj način je spriječeno osipanje pijeska na pod.

Kutija lijepo izgleda i ideja je zanimljiva ali iz iskustva nikako ne možemo preporučiti ovakve otvorene kutije (iako uz Luuup dolazi i bočna pregrada, to često nije dovoljno) a i skeptični smo prema sposobnosti ovog rješenja da učinkovito zadržava pijesak u posudi. Isto tako posuda vjerojatno nije pogodna za presitni ili prekrupni granulat.

Ako vas je ova posuda ipak zainteresirala, možete je naručiti za nešto manje od 40 američkih dolara, a isporuke kreću ovo ljeto.

Autor: Riba

Mačkolog laik sa 30+ godina iskustva.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *