Petcube – interaktivna kamera za vašeg ljubimca

Petcube – interaktivna kamera za vašeg ljubimca

Na tržištu je već dostupno nekoliko kamera koje vam omogućuju da preko Interneta budete u kontaktu sa vašim ljubimcem dok ste na putu. Neke od njih imaju mogućnost dvosmjernog prijenosa zvuka tako da vas vaš mezimac može i čuti, no Petcube kamera ide i korak dalje: ona ima ugrađen laserski pokazivač poput onog za prezentacije kojim možete upravljati na daljinu pomoću mobilne aplikacije. Kako većina mačaka ne može odoljeti trčanju za tajanstvenom crvenom točkicom koja uvijek izmiče na taj se način možete poigrati sa vašom mačkom i razgibati je iako fizički niste tamo.
To nije sve – pristup kameri možete dati i drugim osobama poput članova obitelji ili bliskim prijateljima koji korištenjem mobilne aplikacije mogu provjeriti vašu mačku ili se poigrati njome pomoću ugrađenog lasera.

Petcube laser

Mačke ne mogu odoljeti crvenoj točkici laserske zrake, i to Petcube uvelike koristi

Kamera također sadrži mikrofon i zvučnik za dvosmjernu zvučnu komunikaciju, kompaktnih je dimenzija, bežično se povezuje na mrežu, a mobilna je aplikacija dostupna za Android i iOS sustave. Proizvođač tvrdi da je ugrađen laser male snage potpuno siguran za vas i vašu mačku.

Petcube aplikacija

Petcube mobilna aplikacija omogućuje upravljanje svim funkcijama kamere na daljinu

Cijena je 200 američkih dolara, a nova pošiljka se očekuje u veljači ove godine. Više detalja o kameri i naručivanju saznat ćete na njihovim stranicama i na sljedećem videu.

Autor: macke.hr

macke.hr su centralno mjesto za sve vlasnike mačaka ili one koji žele znati više. Novosti, informacije, pomoć i zanimljivosti - sve na jednom mjestu!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *