Mačka obožava krasti muške gaće!

Mačka obožava krasti muške gaće!

Već smo pisali o mačku kleptomanu iz Oregona koji revno krade obuću po susjedstvu no čini se kako ta pojava (sklonost krađama među mačkama) i nije tako rijetka. Ili su mačke doista predugo s nama ljudima pa preuzimaju neke od naših obrazaca ponašanja.

Sljedeća priča stiže nam s Novog Zelanda, a radi se o mački koja je luda za muškim gaćama i čarapama te svako jutro po nekoliko novih primjeraka čeka njezinu vlasnicu. Mačka se zove Brigit i ima šest godina i živi u Hamiltonu na Novom Zelandu. Kao i mnoge mačke, obožava noćne izlaske ili, bolje rečeno, noćni lov. Međutim, njezin plijen nisu ni miševi ni kakve bube već – gaće i čarape!

Samo u zadnja dva mjeseca Brit je kući donijela 11 pari gaća i preko 50 čarapa. I to je ono što je njezina vlasnica, Sarah Natan, uspjela pronaći. Sarah vjeruje da tih komada muškog rublja ima još po kući, skriveno, da ih ona ne može pronaći.

Sve su to muške gaće i čarape. To je doista, doista čudno! Ona zaista ima specifičan ukus“, rekla je Sarah.

Sarah i Brit žive oko šest mjeseci u svom novom domu. Otkad su se preselile, Brit je razvila specifičan ukus za krađu određenih gaća i čarapa. Krala je i prije, u kući u kojoj su živjele prije nego su se doselile na novu adresu, ali tada nije bila tako usko specijalizirana u svojim krađama te je donosila i muške i ženske gaće i čarape, ali i pulovere i slične stvari. Sada se odjednom, iz još nepoznatih razloga orijentirala samo na muško donje rublje.

I ne samo to. Sarah tvrdi da Brit voli samo određeni model muških gaća, što možete i sami utvrditi ako pogledate fotografiju na kojoj je samo dio kolekcije ukradene robe. Stoga vlasnica sumnja da roba pripada istom susjedu. Iz tog razloga postavila je obavijest po susjedstvu u kojoj poziva osobu ili osobe kojima nedostaje donje rublje da joj se jave.

Eto, dragi čitatelji, ako i vama nedostaje odjeće i uvjereni ste kako vaša perilica “jede” vaše čarape jer uvijek jedna fali, promotrite dobro. Možda vam ih zapravo krade susjedov mačak!

Autor: Nevena

Ljubiteljica mačaka od malih nogu, a k tome i ljubiteljica lijepe riječi, diplomirana novinarka, vječita šetačica i istraživačica...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *