Mačak vampir “srušio” internet

Mačak vampir “srušio” internet

Rory ima četiri godine te je trenutno stanovnik jednog skloništa za napuštene životinje u Londonu, a situacija je takva da upiti o njegovom udomljenju stižu sa svih strana svijeta pa čak i iz daleke Kolumbije. No, čini se kako bi uskoro trebao pronaći svoj stalni dom u samom Londonu, dakle ondje gdje je i odrastao. No, što je to tako neobično i zanimljivo na Roryu kada ga ljudi toliko žene?

On je mačak crne boje. To, dakako, nije ništa čudno. Međutim, dva prednja zuba očnjaka mu vire van pa tako neodoljivo podsjeća na – vampira. I upravo u tome leži njegova popularnost! A već smo pomislili kako je pomama za vampirima i sličnim bićima prestala nekoliko godina unazad, kada su veoma popularni bili romani Stephenie Meyer prema kojima su snimljeni i uspješni filmovi.

Rory je prije imao vlasnike, međutim kada su vidjeli njegove zube, točnije probleme koje su mu zubi donijeli, shvatili su da nemaju dovoljno vremena ni novca brinuti se za njega. Iz tog su ga razloga ostavili u skloništu za napuštene životinje. Ondje su mu dali svu potrebnu skrb te tretmane koji su mu pomogli da se riješi problema sa zubima.

Naime, Rory je imao ozbiljnih problema sa zubima i s položajem čeljusti pa je u skloništu podvrgnut na nekoliko operacija kako bi mu se situacija popravila. Na kraju je došlo do toga da danas ima svega četiri zuba koja su veterinari bili u mogućnosti ostaviti u nepravilnim čeljustima, a od toga ova dva ovako neobične vire iz usta.

Rory - mačak vampir

Danas je Rory sasvim normalan mačak, a jedino na što se treba paziti jest da smije jesti samo mekanu hranu zbog nedovoljno zuba s kojima bi grickao onu tvrdu. On tako obožava, a što drugo nego – tunu.

Također, ističe se kako je sličnost s vampirom ili grofom Drakulom sasvim slučajna jer Rory je velika maza i nema šanse da bi ikoga malo zagrebao, a kamo li nekome išao popiti malo krvi.

Što reći nego – sretno, Rory!

Autor: Nevena

Ljubiteljica mačaka od malih nogu, a k tome i ljubiteljica lijepe riječi, diplomirana novinarka, vječita šetačica i istraživačica...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *