Mačak se vratio kući nakon 7 godina!

Mačak se vratio kući nakon 7 godina!

Njegovo je ime Miko. On je crno bijeli mačak i živi u Berlinu. Međutim, još 2008. godine je obitelj kojoj je pripadao objavila kako je mačak Miko nestao te da ga traže. Nisu ni u milijun godina mogli zamisliti da će im Miko biti vraćen nakon dugih sedam godina!

Naime, Miko se vratio kući upravo za Božić, a obitelji je to najbolji božićni poklon kojeg zapravo nikada nisu ni mogli zamisliti!

Lokalno sklonište za napuštene životinje pronašlo je Miku i dovelo ga u svoje prostorije. Pregledom su utvrdili da mačak ima čip te su odmah znali kome pripada. Kada su javili vlasnicima, oni nisu mogli vjerovati od šoka i sreće jer njihov se Miko vratio živ i zdrav nakon čak sedam godina lutalačkog života! Doduše, pomalo je mršav i iscrpljen, ali vjerujemo da će se vrlo brzo oporaviti.

Najviše mu se obradovala Elena Hanke. Ona je imala 11 godina kada je Miko nestao, što znači da je danas već odrasla djevojka koja ima 18 godina. Međutim, cijelo je ovo vrijeme nosila svog Miku u srcu i nadala se da će se vratiti.

Miko je pronađen u istom susjedstvu u kojem je i prije živio, zapravo svega nekoliko kilometara od kuće u kojeg su ga čekale Elena, njezina sestra Jennifer i njihov otac. Tko zna, da ga nisu pronašli volonteri iz centra za napuštene životinje, možda bi se Miko sam vratio kući… a možda i ne bi… Ostat će to zagonetka kao i činjenica gdje je bio i što je radio svih ovih sedam dugih godina…

No, sve u svemu jedna prava božićna priča sa sretnim završetkom.

Autor: Nevena

Ljubiteljica mačaka od malih nogu, a k tome i ljubiteljica lijepe riječi, diplomirana novinarka, vječita šetačica i istraživačica...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *