Krabhuis – kartonska kućica za vašu mačku

Krabhuis – kartonska kućica za vašu mačku

Danas vam predstavljamo Krabhuis (“kuća za grebanje” na nizozemskom jeziku), čvrstu kutiju od kartona u obliku kućice koja ima dvostruku namjenu: mačka će u njoj rado provoditi vrijeme a istovremeno spašava vaš namještaj jer krov kućice služi kao izvrsna podloga za oštrenje noktiju. Krabhuis su osmislila tri nizozemska prijatelja koji uz ljubav prema mačkama dijele i interes prema dizajnu interijera i na ovaj su način spojili te dvije strasti. Čini se da su nizozemci dosta aktivni u smišljanju mačje opreme.

Kućica je složena od 48 sloja debelog kartona i isporučuje se potpuno sastavljena. Dimenzije kućice su 38 x 34 x 52 cm, i isprobano u nju stane i norveška šumska mačka. Kućica ima stilizirani dimnjak i mali prozor sa četiri otvora idealan za napad šapom.

Po riječima autora, željeli su sačuvati namještaj od mačjih šapa ali nisu bili zadovoljni izgledom grebalica na tržištu. Uz grebanje poznata im je bila i mačja fascinacija kartonskim kutijama i zato su odlučili pokušati kombinirati te dvije stvari i konačan rezultat je upravo Krabhuis.

Jesu li uspjeli, procijenite sami po reakcijama korisnika u galeriji:

Tvorci tvrde da je kućica dovoljno čvrsta da potraje mjesecima.

Rok isporuke je nekoliko tjedana, a kućicu možete naručiti online po cijeni od 69 eura.

Autor: Riba

Mačkolog laik sa 30+ godina iskustva.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *