Blocks – modularno rješenje za mačju razonodu

Blocks – modularno rješenje za mačju razonodu

O ekipi koja stoji iza projekta Poopy Cat smo već pisali, a oni su u međuvremenu pokrenuli Kickstarter kampanju za novi poizvod: BLOCKS. Ako ste ikada željeli imati potpunu krativnu slobodnu u kreiranju prostora za razonodu vaše mačke, BLOCKS je ono što o čemu ste maštali.

BLOCKS je kolekcija nekoliko različitih elemenata izrađenih od kartona koji su sklopivi i međusobno se mogu uvijek iznova povezivati na bezbroj načina.

BLOCKS elementi su izrazito čvrsti, unatoč tome što su izrađeni od kartona.

BLOCKS elementi su izrazito čvrsti, unatoč tome što su izrađeni od kartona.

Mačke vole kutije, i vaš će ljubimac sigurno odlično prihvatiti BLOCKS. Vaše će kreacije stimulirati mačku, poticati je na aktivnost, odvraćati od napada na namještaj i pružiti vam aktivnost u kojoj oboje možete uživati. Materijal od kojeg su elementi izrađeni je biorazgradiv i pogodan za bojanje što otvara dodatne krativne mogućnosti. Iako izrađeni od kartona, autori tvrde da je konstrukcija čvrsta i nakon 6 mjeseci korištenja u njihovom uredu gdje boravi nekoliko mačaka.

BLOCKS su trenutno dostupni isključivo putem Kickstarter stranice, ali sudeći po iznosi kojeg su do sada skupili čini se da će sigurno uskoro biti dostupni i u redovnoj prodaji.

macke.hr
Autor: macke.hr

macke.hr su centralno mjesto za sve vlasnike mačaka ili one koji žele znati više. Novosti, informacije, pomoć i zanimljivosti - sve na jednom mjestu!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *