Bejzbolski tim ima majice totalno prekrivene mačkama!

Bejzbolski tim ima majice totalno prekrivene mačkama!

Znamo kako su mačke najpopularnije životinje na svijetu (barem ako pitate sve ljubitelje mačaka, ali i ako zavirite u beskonačna bespuća interneta), no sljedeća priča nešto je što iznenađuje i najveće fanove ovih životinja! Naime, jedan je američki bejzbolski tim odlučio napraviti gornji dio dresova koji je sasvim prekriven mačjim slikama! I ne samo to. Čitajte dalje i saznajte više.

Bejzbolski tim je iz Philadelphije i nije u prvoj ligi, međutim to ih ne priječi u popularnosti, barem na lokalnoj razini. A sada, zbog mačaka, steći će i puno veću slavu. Osim što su na gornji dio dresova odlučili staviti slike mačaka, također na svojim stadionima svaku subotu imaju tzv. “CATurday” (od Saturday, engleske riječi za subotu), što bi u slobodnom prijevodu bila “Mačja subota”. Ovo konkretno znači niz akcija.

Osim što svake subote članovi bejzbolskog tima The Lakewood BlueClaws igraju u spomenutim dresovima, također pozivaju svoje obožavatelje da na utakmice na njihovom stadionu dođu i povedu svoje mačke. Cijena ulaznice za mačku je svega dva dolara, a mačka mora biti ili na povodcu ili u kutiji za mačke, naravno, jer zadnje što netko želi jest lovljenje mačaka po stadionu.

U prekidima utakmica i treninga, na stadionu će se pokazivati mačke iz lokalnog skloništa za životinje koje čekaju na udomljavanje, a sve kako bi se potaknulo udomljavanje onih nesretnih mačaka koje je netko napustio i već su dugo u skloništu za nezbrinute životinje.

Osim ovoga, gledateljstvo će zabavljati i posebna maskota Miss Kitty te će se posluživati poseban koktel nazvan “The Black Cat Cocktail” (koktel Crni mačak). Također, moći će se i kupiti dresovi na kojima su slike mačaka. Na stadionskom ekranu će se prikazivati spotovi u kojima su mačke, isječci iz filmovima s ovim životinja, pjesme i mnogo toga.

Što dodati nego – zbog ovakvog događaja i mi bismo postali obožavatelji bejzbola!

Autor: Nevena

Ljubiteljica mačaka od malih nogu, a k tome i ljubiteljica lijepe riječi, diplomirana novinarka, vječita šetačica i istraživačica...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *