Upoznajte Gregory Popovich Comedy Pet Theater!

Upoznajte Gregory Popovich Comedy Pet Theater!

Gregory Popovich živi u Las Vegasu u Sjedinjenim Američkim Državama, ruskih je korijena, a obožava životinje, među ostalima i mačke koje igraju glavne uloge u njegovim kazališnim predstavama. Popovich ima stalne predstave u Las Vegasu, a uz to putuje i diljem Sjedinjenih Država i uveseljava ljude, najčešće djecu.

U kazalištu, uz Gregoryja, ima i 15 mačaka, 10 pasa, nekoliko gusaka i koza, jedna papiga te minijaturni konj. S ponosom ističe kako su sve životinje udomljene te dodaje kako ih ima još nekoliko, ali ih ne može naučiti nikakvim trikovima pa su te životinje kod njegove kuće i ne sudjeluju u predstavama. Kaže kako dolazi iz obitelji u kojoj su se četiri generacije prije njega bavili cirkusom te da je njegova ljubav prema životinjama, ali i životinja prema njemu nešto što traje čitav život. Ističe kako se često mnogo, mnogo bolje razumije sa svojim životinjama nego s ljudima. Jako dobro poznato svim ljubiteljima životinja, nije li?

U svojim predstavama posebno potiče usvajanje napuštenih životinja iz skloništa, pri čemu dominiraju mačke i psi, ali ima i ostalih. O tome Gregory kaže: ‘Jako mi je važno usvajanje napuštenih životinja jer u svakoj svojoj predstavi pokušavam poslati veoma važnu poruku koja glasi: ‘I životinje su također osobe!’ Ako netko poslije moje predstave ode u najbliže sklonište za životinje, moja je poruka dospjela na plodno tlo.

Budući da ima mnogo iskustva s pripremom životinja za predstave, kaže kako je potrebno nekoliko mjeseci da se životinja prilagodi novom domu nakon što je dovede iz skloništa, a potom može zaključiti ima li kakav talent kojem se može naučiti te koji bi to bio. Nakon toga radi nacrte prema kojima pokušava životinju naučiti da nešto odglumi u predstavi, ali sve usklađeno s osobnošću životinje. Primjerice, za jednog je psa uvidio da je jako lijen pa mu je dao ulogu lijenog učenika u školu, čemu se ovaj odlično prilagodio i naviknuo.

Gregory Popovich Comedy Pet Theater nastupao je u mnogim drugim zemljama te je dobio i niz nagrada. Pogledajte kako mačke glume u njegovom kazalištu:

Autor: Nevena

Ljubiteljica mačaka od malih nogu, a k tome i ljubiteljica lijepe riječi, diplomirana novinarka, vječita šetačica i istraživačica...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *