Srednjoškolac na maturalni ples poveo mačku

Srednjoškolac na maturalni ples poveo mačku

Jedan američki srednjoškolac nije nikako mogao pronaći pratilju za maturalni ples te je na kraju odlučio povesti obiteljsku mačku. Pomalo neobičan izbor, pomislit će mnogi, međutim u današnjem svijetu u kojem je sve više osamljenih, usamljenih i odbačenih, mačka se doista čini kao logičan izbor.

Njegovo je ime Stan Steingard, ima 18 godina i dolazi iz Germantowna iz Marylanda. Preko noći je postao heroj i simbol svih samaca koji muku muče kada dolazi nekakav društveni događaj kao što je primjerice maturalni ples. Naime, njegova je sestra na internet stavila maturalnu fotografiju svog brata i mačke Ruby. U samo nekoliko dana fotografija je imala preko milijun pregleda, a o oduševljenju koje je izazvala da i ne govorimo.

Mačka se zove Ruby i za ovu posebnu prigodu za nju je sašivena i raskošna haljinica, baš u stilu maturalnih plesova. Sam i Ruby čak su bili usklađeni što se tiče odjeće jer u boji njezine haljinice je njegova leptir kravata. A tek pogled kojeg Ruby daje svom vlasniku… jednostavno je neodoljiv te vjerujemo kako je nijedna ljudska pratilja ne bi mogla nadmašiti.

Sam i Ruby montaža

Nakon što se fotografija pojavila, prenesena je u mnogim medijima i naravno razvila se polemika o cijeloj stvari. Jedni su Samu savjetovali da nije ni trebao ići na maturalni ples jer se ne treba uklapati u neke društvene kalupe. Drugi su posumnjali u cijelu priču te rekli da je nemoguće da jedan tako drag momčić u današnje doba ne može pronaći pratilju za maturalnu zabavu. Treći su se poigrali fotografijama i počeli raditi razne montaže, primjerice kako John Travolta grli Sama ili kako Rubi u šapici ima torbicu.

Sam i Ruby montaža

Kako bilo, na kraju nismo doznali kako je Samu i Ruby bilo na plesu. Je li Ruby izdržala cijelu večer ili se preplašila glasne glazbe odmah na početku.

Što vi mislite o cijeloj ideji?

Autor: Nevena

Ljubiteljica mačaka od malih nogu, a k tome i ljubiteljica lijepe riječi, diplomirana novinarka, vječita šetačica i istraživačica...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *