Brides Throwing Cats – hit na internetu

Brides Throwing Cats – hit na internetu

Jeste li čuli za Tumblr? Radi se o društvenoj platformi na kojoj korisnici mogu dijeliti svoje fotografije i slične sadržaje, a najčešće se radi o blogerima koji imaju zanimljiv sadržaj koji dijele sa svijetom. Tako je od nedavno ondje pravi hit blog BridesThrowingCats.com ili, u našem prijevodu – Mlade koje bacaju mačke. Nema razloga za zabrinutost jer pri snimanju fotografija za ovaj blog doista nije ozlijeđena nijedna mačka.

Ovaj bloger koristi fotografije mladenki koje su snimljene u trenutku kada bacaju svoj vjenčani buket ali umjesto buketa na ovim kreativnim fotografijama vidjet ćete – mačke.

Naravno, radi se o montaži koja će vam zasigurno donijeti koju suzu u oko, ali ne od tuge već od smijeha.

Autor bloga objašnjava: ‘Ovo je jako zabavno, pomoću PhotoShopa stavljati mačke na mjesto gdje je inače buket. Nijedna mačka nije ozlijeđena kako bi ove fotografije nastale niti ja ohrabrujem ikoga da baca mačke, kako na svoj vjenčani dan, tako ni na bilo koji dan.

Ono što je posebno zanimljivo jest da je njegov blog toliko popularan da mu već mladenke iz svih krajeva svijeta šalju svoje vjenčane fotografije sa željom da ih obradi i umjesto buketa stavi – mačku.

Što vi mislite o ovoj neobičnoj ideji? Biste li i sami poželjeli jednu takvu vjenčanu fotografiju?

Ono što je sasvim sigurno jest da fotografije izgledaju doista, doista uvjerljivo.

Autor: Nevena

Ljubiteljica mačaka od malih nogu, a k tome i ljubiteljica lijepe riječi, diplomirana novinarka, vječita šetačica i istraživačica...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *