Isprobajte prvi mačji simulator

Isprobajte prvi mačji simulator

Postoji određeno uvjerenje da bi svi ljudi na svijetu željeli biti mačke ili barem iskusiti kako je to biti mačka na nekoliko trenutaka. Još prije četrdesetak godina snimljen je i Disneyjev crtić “The Aristocats” čija je poruka sasvim jasna – baš svi žele biti mačke. Danas živimo u svijetu video igrica i raznih igraćih konzola i stoga ne čudi podatak da je (konačno!) napravljen i prvi mačji simulator!

Naime, poznato je da neke od omiljenih ljubimica iz inata snaju rušiti stvari oko sebe. U igrici, nazvanoj Catlateral Damage preuzet ćete ulogu mačke koja ide po prostoriji i ruši sve što joj se nađe na putu. Cilj igre je da u dvije minute srušite što više stvari na koje nailazite. Dakle, nema nikakve borbe protiv nacista, pucačine protiv mafijaša i gangstera ili uništavanja zombija. Naprotiv, radi se o vjernoj simulaciji koja je sasvim drugačija od igra na koje smo navikli. :)

U ovoj igrici izazov vam je da se iskažete u onome što mačkama ide najbolje, a to je rušenje stvari, smatra čovjek koji je izumio igricu, Chris Chung.  Igra je dostupna za Windows, OS X i Linux, a trenutno se može zaigrati u alpha verziji i online na stranici http://www.catlateraldamage.com/ . Chung planira ove godine izbaciti i konačni verziju igre koja će zasigurno razveseliti sve mačkoljupce, kao i sve koji vole izbacivati agresivnost rušeći stvari oko sebe ali im je to neomogućeno u vlastitom životnom prostoru.

Dakle, sumirajmo igricu – u njoj imate dvije mačje šape i dvije minute u kojima morate porušiti što više stvari po prostoriji (vjerojatno kao odmazdu jer vas je vlasnik predugo ostavio same u kući). Ako želite pobijediti morate se kretati brzo i biti brzi na pomicanju mačjih šapa jer pobjednik je samo jedan – onaj tko u dvije minute sruši što više predmeta.

U sljedećem videu možete vidjeti kako Catlateral Damage izgleda:

Autor: Nevena

Ljubiteljica mačaka od malih nogu, a k tome i ljubiteljica lijepe riječi, diplomirana novinarka, vječita šetačica i istraživačica...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *