Hlače za privlačenje mačaka

Hlače za privlačenje mačaka

Ljubiteljima mačaka ne nedostaje ideja, a jedna od zadnjih inovacija na tom polju su hlače za privlačenje mačaka. Ako ste i sami ljubitelj mačaka, onda znate da ponekad ne vrijedi natrpati ni pune džepove mačje metvice, a bogami ni tunjevine kako bi vas mačke slijedile. No, zato bi mogle pomoći upravo ove hlače.

Naime, radi se o hlačama koje na prvi pogled izgledaju kao obične traperice, ali kada ih malo bolje pogledate shvatit ćete da zapravo imaju veoma važan dodatak – plišani rep. Taj se rep može pričvrstiti na više mjesta na hlačama, primjerice sa stražnje strane, s boka, kod koljena. Stvar je u tome da je rep napravljen na principu kopče, a hlače na nekoliko mjesta na sebi imaju mjesta na kojima se rep može pričvrstiti.

Ne čudi činjenica da je ova inovacija stigla iz Japana, zapravo iz iste one kompanije koja je izumila deodorant s mirisom mačaka, a o kojem smo već pisali. Tvrtka se dakle zove Felissimo. Hlače je dizajnirao Rin Rin Sensei koji je poznat po manga crtežima mačaka. Hlače su nešto deblje kako bi umanjile utjecaj mačjih pandža, a posebno je zanimljiv dio oko koljena. Ondje se materijal preklapa i djeluje poput nabora, što je također napravljeno kao zaštita od nestašnih mačjih šapica, budući se zna da mačke najradije skaču upravo na predio oko koljena.

Posebnost hlača je i u tome što su na džepovima sa stražnje strane obrisi mačje glave, a također uz džepove je i malena markica na kojoj je otisak mačje šapice. Sve u svemu – simpatična ideja.

Cijena je 64 dolara ili oko 440 kuna. Možda se čini puno, ali proizvođači nas uvjeravaju kako ćete pomoću njih svoju mačku uvijek moći nagovoriti na igru, a ohrabrite li se obući hlače i prošetati po svom susjedstvu, možda se čak nećete moći ni obraniti od svih mačaka koje vas budu slijedile. Dakle, oblačenje na vlastitu odgovornost!

Autor: Nevena

Ljubiteljica mačaka od malih nogu, a k tome i ljubiteljica lijepe riječi, diplomirana novinarka, vječita šetačica i istraživačica...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *