Molimo minutu vaše pažnje i share za pomoć!

Molimo minutu vaše pažnje i share za pomoć!

ZAGREB (VRBANI), uz dvije prometne ulice pronađena 3 mačića i mačka. Svi su preplašeni i nepovjerljivi, žive uz stambenu zgradu ograđenu živicom i šupom u kojoj se skrivaju.Iako ne daju da im se priđe bliže, nakon par dana obilaska i hranjenja, uspjelo je fotografiranje i video s određene distance, koji možete pogledati na našoj Facebook stranici. Jedna Udruga se javila za pomoć oko hvatanja i steriliziranja mace, ali nemaju mjesta za zbrinjavanje mačića.

Budući da se maleni orijentiraju prema maci i jedino njoj vjeruju, ako taj dan ode na sterilizaciju, mogli bi izaći van grmlja i stradati, ili će ih neki susjedi primijetiti i nauditi im. Susjedstvo ne odobrava ostavljanje hrane i vode za ulične i napuštene životinje, i redovito to bacaju. Bez obzira na to, već 4 dana mačići i maca uspješno dobivaju hranu i vodu nekoliko puta dnevno, ali je pitanje vremena kad će susjedi sve primijetiti.

Traži se smještaj za 3 mačića i pomoć oko njihova hvatanja. Uz dolazak visokih temperatura, neprijateljsko okruženje i prometne ulice, maleni zaista nemaju nikakvu šansu. Mačka i mačići su slučajno primijećeni, a o njihovom hranjenju trenutno brine jedna osoba koja ih svaki dan nekoliko puta obilazi. Točna lokacija poznata redakciji. Stojimo na raspolaganju za sve objave, pomoć u donacijama i traženje potencijalnih udomitelja. Hvala svima!

Ovo su maca i mačići koji traže pomoć i smještaj. Po njihovom govoru tijela vidi se koliko su uplašeni i nepovjerljivi. Ako pojačate zvuk, možete čuti buku automobila koji ih okružuju. Ima li netko privremeni smještaj za njih?

Dva mačića nesigurno izlaze iz svog skloništa i promatraju osobu koja ih hrani (i poskrivečki snima). Možete li im pomoći?

macke.hr
Autor: macke.hr

macke.hr su centralno mjesto za sve vlasnike mačaka ili one koji žele znati više. Novosti, informacije, pomoć i zanimljivosti - sve na jednom mjestu!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *